Top 5 beste drankspelletjes

Top 5 beste drankspelletjes

Vrienden die shots drinken

Wanneer u een een avond met vrienden, un des meilleurs moyens de détendre l’atmosphère et de faire en sorte que tous les invités puissent apprendre à se connaître est de lancer un jeu à boire. Sur le papier, le concept peut paraître simple mais c’est un des meilleurs moyens de démarrer les hostilités. Néanmoins, le choix du jeu est crucial. Il peut dépendre du nombre de joueurs, du matériel à disposition ou d’autres critères comme la météo. My BP Table vous propose ses meilleures idées de jeux d'alcool à faire en soirée met zijn vrienden.

Drinkspelletjes met kaarten

Kaartspel

Deze spellen vereisen een vrij eenvoudige uitrusting, met slechts één (of meer) pak van 54 kaarten. Het voordeel van deze spellen is dat er een groot aantal spelers aan kan deelnemen. Het grote probleem is vaak de staat van het pak kaarten aan het eind van de avond...

Piramide

Infografisch drinkspel slokjes om piramide te verdelen

Pyramide is een van de grote klassiekers onder de avonddrinkspellen. Het combineert toeval en bluf en evolueert in een crescendo. Eerst krijgt elke speler 4 kaarten. Voor elke kaart moeten ze een vraag beantwoorden: de kleur van de eerste kaart, of de tweede kaart al dan niet groter is dan de eerste, of de derde kaart al dan niet tussen of buiten de eerste twee ligt, en tenslotte het teken van de laatste kaart (harten, schoppen, enz.). Bij elke vraag mag de speler 1, 2, 3 of 4 slokken drinken of geven. De kaarten worden dan omgedraaid en elke speler moet ze onthouden.

Une fois les cartes distribuées, le jeu commence vraiment. Les cartes sont disposées en forme de pyramide puis retournées une à une. Elke omgedraaide kaart geeft de spelers met een kaart met hetzelfde nummer het recht om het aantal slokken te verdelen dat overeenkomt met het niveau van de piramide (1re ligne = 1 slok, enz.). Als een speler een slok krijgt, kan hij zijn aanvaller beschuldigen van liegen. De aanvaller moet zich dan verantwoorden door één van zijn 4 kaarten om te draaien.

Fuck the dealer

Fuck the dealer heeft dezelfde voordelen als de piramide. Het wordt gespeeld in een groep en één speler wordt aan het begin van het spel tot deler benoemd. De deler begint met het trekken van een kaart en vraagt zijn linkerbuurman deze te raden. Als hij het de eerste keer goed heeft, drinkt de deler het aantal slokken dat op de kaart staat aangegeven en vraagt de volgende speler. Als hij het mis heeft, vertelt de deler de speler of de kaart lager of hoger is dan de getrokken kaart, en de speler krijgt dan een tweede poging. Als dat zo is, neemt de dealer 2 slokken, anders neemt de speler het aantal slokken dat overeenkomt met het verschil met de kaart. Wanneer drie spelers achter elkaar een fout hebben gemaakt, geeft de dealer de kaarten aan zijn linkerbuurman, die op zijn beurt de dealer wordt.

Beer Pong en aanverwante producten

Beer pong

Bij My BP Table bieden we aanpasbare bierpongtafels. Bierpong is natuurlijk een van de grote klassiekers onder de drankspelletjes 's avonds. Wij stellen een gedetailleerde artikelen rofficiële bier pong regels evenals variant die je aan deze regels kunt toevoegen. Hier zijn enkele nieuwe om je nog meer van het spel te laten genieten.

Het spel met de vier hoeken

Twee teams van twee spelers spelen tegen elkaar. 4 pinten worden in de 4 hoeken van de tafel geplaatst en één in het midden. Een van de spelers pakt een pingpongbal. Zijn doel is een van de glazen aan de overkant te raken. Als hij raakt moet zijn teamgenoot de glazen aan zijn kant van de tafel zo snel mogelijk leeg drinken totdat de tegenstander het balletje terughaalt en in het glas in het midden plaatst. Als de bal in het glas zit, mag de speler weer spelen, anders is de tegenpartij aan de beurt. Het eerste team dat beide glazen leeg heeft, wint.

Flip cup

Le Flip cup is een drinkspel voor twee spelers. Een aantal glazen staan in twee rijen opgesteld en zijn gevuld met bier (of andere alcohol). Twee spelers nemen het tegen elkaar op. De spelers moeten de glazen drinken, op de rand van de tafel zetten en dan met een lichte ruk omdraaien. Het glas moet van de goede kant naar de verkeerde kant gaan. De winnaar is degene die als eerste al zijn glazen ondersteboven weet te krijgen.

Dobbelspelletjes

dobbelstenen

Het voordeel van dobbelspellen is dat ze overal kunnen worden gespeeld met heel weinig materiaal.

421

Dit spel wordt gespeeld met drie dobbelstenen. Elke speler heeft 3 worpen om een 4, een 2 en een 1 te maken. Als de eerste speler slaagt in minder dan 3 worpen, heeft de volgende speler hetzelfde aantal worpen. Elke 421 voegt een dosis alcohol toe aan de inzet. De spelers worden dan als volgt gerangschikt: 421, paar azen (twee 1-en), straight (123 of 345 enz.), dan hoogste score. De laagste score is 221 (bekend als een nénette) en dit veroordeelt de speler tot een dosis alcohol voor het einde van zijn beurt. Aan het einde van de ronde moet de speler met de laagste score de inzet drinken.

Als je alle drankspelletjes hebt geprobeerd die we in dit artikel voorstellen, nodigen we je uit om ons artikel over de beste drankspelletjes te lezen. weekend drinkspelletjes.

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.